Isä, poika ja….Mauri-setä

Moro kamelit,

En tiiä oonko koskaan kertonu, mut meitin perheessä on enempiki mäyräkoiria. Matten siskolla nääs on kaksi raavasta pitkätukkaurhoa kans, Tarmo ja Onni. Tarmo on vuoden nuorempi ko mää, ja ko me oltiin nuorii niin leikittiin useastiki yhres, mentiin hippaa ja nutuutettiin toisiamme.  Me ollaan kaikki eri kokosii, mut pitkätukkasii. Mää on Suurin ja Wanhin, mutta serkkupojat on komiaa sakkia kans.

Tarmo oli nuorempana melkone näyttelytähti, sillä on titteliä ja pokaaleja vaikka muille jakaa. Se teki aikoinaan näyttelydebyyttinsä Messukeskuksessa, eikä ollu kaikesta siitä metelistä moksiskaa, vaan kipitti heti ensi hetkestä lähtien kehässä rintarottingilla ko tuhatjalkanen sillä asenteella, että ”Hello, my name is Tarmo and I am from Finland”. Tarmo kiersi nääs ulkomaita myöten näyttelyissä, joten se osaa puhua ulkonmaankieltä kans. Tarmo on kaniinikokoa, joten elonpainoo ei oo 4 kg enempää.

?????????????.

Isä

No sitte, ko Tarmo oli niin menestyny ja komia, nii siitä tuli kans vuosien saatossa isä. Yhdestä pentueesta sitte Tarmolle otetiin kaveri, Tarmon poika, Onni. Onni on kääpiökokoa, eli vähän isompi ko isänsä. Onni on niinkö määki, eli kova vahti ja korttelipoliisi. Onnil on mahottoman sielukkaat silmät, väittää matte, mutta mää en semmosiin asioihin ota kantaa.

P__5021

Poika

Ja ko meidän perhees on jo isä ja poika, nii sen lisäks on sitte Mauri-setä. Tämä korttelipoliisikolminaisuus ei näyttäydy juuri yhdessä, koska me ollaan Onnin kans liian kovii vahtej – vahdittais sit hiukka liikaa toisiamme kans. Mut samaa perhettä ollaan yhtä kaikki.

WP_000220

Mää en poseeraa, ko kävin jo nukkuun. Tuu huomenna uudestaan.

Että semmone klaani meillä on, ihan oma yksityinen vartiointifirma!

Aurinkoista viikonloppua kaikille,

t.Mauri-setä

Categories: Uncategorized | 12 kommenttia

Artikkelien selaus

12 thoughts on “Isä, poika ja….Mauri-setä

 1. Sulla on kyl noi pisnekset kasassa, ku sulla on Maurin Mattekoulu ja viäl tommonen Vartiointifirmakin. Ou jee! Hyvin pyyhkii.

  • Juu näin on pojat, ei voi valittaa! Hyvin pyyhkii kyllä teilläkin, ko on puutarhafirmaa ja vahtikaksikkoyritys kanssa – puhumattakaan ihan omasta palloseurasta! Aurinkoista viikonloppua sinne, t. Mauri-setä

 2. Voi mahoton mikä nappisilmä toi iskä on. Meen äippä varsinkin, jä määki ’vähä’, ollaa iha lääpälläs nii iskän ko pojankin kuvien edes. Mut kaikkeist enempi väristyksii oot kyl antanu matka varrel sää itte, Mauri-setä. Sää oot kyl semmone humppatukka, et siputassutki menee alt, ku sun silmäs kattoo tän mua päi.

  Nais tu sii juu pois, kissis änd hags for ool of juu! (kato ku määki osaa pikkase enklantii) 😉

  • Kiitos Ellisein, nappisilmii ollaan tosiaan koko porukka, hulmuvine hiuksineen 🙂 Herramunjee, että sää puhut kans ulkomaankieltä, mun täytyy pyytää kyl Tarmo tulkkaan, ite en osaa ko suomee. Pusuja sulle Elli, t. Mauri-setä

 3. Hyvä Maukka-setä. Sää pidät sen Espoon puolen järjestystä yllä. Sulla on kivoi sukulaispoikii. Mut joo, me Ossin kanssa ymmärretään, toi teiän vahtimisjuttu. Tuttuu kauraa:) Viikonloppuja M-L ja Ossi.

  • Joo, mä arvasin että Ossi sää kyl ainaki tiiät, mitä mä tarkotan ko sanon että vahtia pitää, vaikka perheenjäseniä. Että pysyy yllä kuri ja järjestys! Pidähän sää Porkkalanniemi kurissa, nii mää katton tän Espoon suuntaan!

 4. Kyllä ootte komee kolmikko. Tarmon silmät säihkyy tänne asti ja kyllä oon samaa mieltä Onnin silmien sielukkuudesta.

  • Kiitti Nelli, joo mun matte on kans sulaa vahaa noiden poikien eessä, niinkö tietty munki eessä -vaikka ei se sitä tunnnustakaan! 🙂 Terkkuja sinne, t. Mauri-setä

 5. Mahtava serkkukolmikko! Hienot vahtitaipumuksetkin kaikilla. Ja komeita ootte toki kaikki kolme.
  Mut tiiäthän, Mauri-kulta, et kukaan toinen pitkätukka ei mee mun listalla sun edelles. Muiskut!<3

  • Kiitos Mirkkuseni, ihan sama täällä; ykskään Lentävä Nakki ei mee kyllä sun edelle mun listalla, jos mää oon komia niin sää oot syötävän söötti! ❤ Muiskut sulle kans, t. Mauri-setä

 6. Jes, humppatukkakokoonpano, arvostamme! 🙂 HEhhehehe, ’korttelipoliisikolminaisuus’ …me niiiiiiin tiedetään mistä sä puhut, Mauri-setä! 😀 Meitä ei ole kuin kaksi: koirapoliisi, nuorempi konstaapeli (ko me aina ajatellaan, että sä olet se vanhempi konstaapeli) Alphonse ja pikkupoliisi eli Aslan, se äänekkäämpi teletappi, jolla on pillit ja vilkut päällä ihan koko ajan. Me pyritään pitämään itsestämme kovasti melua ja näitä kuri- ja rikosoikeudellisia toimia (esim. reviiriloukkaukset, luvattomat rajanylityksen jne. mitä näitä nyt onkaan…) hoidetaan tällä tontilla sen minkä nokosiltamme ja painiltamme keritään.

  Mekin kyllä tarvittas kolmaskin jäsen. Naisihminen sanoo joo, tänne mahtuu, autoonkin mahtuu, syliin mahtuu jne. Miesihminen taas sanoo, ettei sen päähän mahdu ajatusta kolmannesta. Varsinkin kun se on vähän allergisoitunut ton Aslanin taloonmuuton jälkeen…aika kinkkinen tilanne. Jatketaan painostusta, kuitenkin. Kolme silmäparia näkee paremmin kuin kaksi.

  t. Alphonse, koirapoliisi

  • No siis ainahan porukkaan mahtuu mukaan uusi konstaapelialokas, samaa mieltä oon määkin! Jospa se teitin isäntä tarvii vaan vähän lisää tajunnanlaajennusta, että alkaa mahtuun päähän ajatus lisäpoliisivoimista! 🙂 Mää annan kyllä tarvittaessa taustatukee, senkös sanotte vaan ko tarttee! Terkkuja sinne, t. Mauri-setä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: