Mauri huonompana taas, takaisin ell:lle tänään

Kun eilen pyysin niitä tsemppejä ja peukkuja, niin tänään pyydän niitä vielä lisää; Mauri heräsi kovin kipeän oloisena, ripuli jatkuu edelleen, annoin koiralle opiaatteja heti aamusta koska se oli kovin vinkuvainen, ja kun sitten jonkin ajan päästä menin istumaan sen viereen sängylle, niin se siirtyi vaikean näköisesti kovaan ääneen vingahtaen toisaalle. Vaikken edes siis koskenut siihen…..nyt mennään sitten klo 12 uudestään lääkäriin, ultaääni ainakin tiedossa.

Terveisin Mauri-sedän huolesta sekaisin oleva matte.

Categories: Uncategorized | 13 kommenttia

Artikkelien selaus

13 thoughts on “Mauri huonompana taas, takaisin ell:lle tänään

  1. Voi ei! Peukkumme on yhä edelleen pystyssä. Tsemppiä Maurille ja emännälle!

  2. 3 shelttiä

    Voi sentään… :-(. Meidän mami pystyy eläytymään ihan täysin hätääsi. Meidän mummukoiralla oli haimatulehdus ja se oli karmeeta.

    Toivotaan nyt parasta ja pidetään peukkuja (mami) ja kaikkia varpaita tsemppausasennossa.

    t. 3 shelttiä

  3. Voih, Mauri-kamu ja Mauri-kamun matte. Me pidetään kädet ja käpälät kyynärpäitä myöden ristissä. Se auttaa aina. ♥

  4. Voi Mauria ja Maurin mattea, jättiläismäiset sympatiat ja tsempit! Toivotaan, että syy kipuun löytyy pian eikä se syy ole vakava, vaan siihen saadaan annettua tehokas lääke ❤

  5. Toivotaan, että nyt alkaa selvitä mikä Mauria vaivaa. Se on niin ikävää, kun nuo karvakaverit eivät pysty kertomaan mihin sattuu. Tutkimukset on sitten tehtävä vähäsen ”arpapelillä” tai ainakin aloitettava siten. Sitten toivotaan kovasti, että saatte vaivaan parannuksen. Nyt kovasti tsemppejä teille molemmille, M-L ja Ossi.

  6. Kolmas kerta toden sanoo, toivottavasti nyt syy löytyy

  7. Täällä pidetään kaikki peukut ja tassut ja hännät Maurin puolesta pystyssä. Toivottavasti syy selviää ja Mauri paranee. Kun on vasta seurannut Paavon sairastelua, niin pystyn hyvin samaistumaan noihin epätoivon tunteisiin. Voimia!

  8. Tsemppiä Mauri, olet vahva äijä!

  9. Hei, jos Mauri-sedällä on sama gaumee vatsasuolistotulehdus kuin Tuiskulla? Tuisku sai kolmee erilaista antibioottia ja vaikka mitä muuta.

    Jaksuja!!!

  10. Tuula

    Meidän perheellä kaikki sormet ja käpälät pystyssä, yrittäkää jaksaa ja parane Mauri!

  11. Voi Mauri-rakas! Luettiin vasta tänään tuo teidän eilinen raportti ja ollaan nyt ihan kippuralla huolesta. Me NIIN toivotaan, että sä paranet pian. Miljoona parantavaa muiskua, Mauri-kulta!<3

  12. Terveisemme täältä keijutalosta Anskulta, Ellalta ja Saralta ! Toivomme että vointi olisi pian parempi!

  13. Voi ei, miten kurjia uutisia täällä! 😦 Pidetään todellakin peukkuja, että kaikki kääntyisi parhain päin. Voimia Maurille ja emännälle! ❤

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.