Huhuu, onko täällä enää ketään?

Terve kamelit,

se on Mauri-setä täällä! Oon elossa juu. Ihan hyvin oon voinukki; mattea pyöritän niinkö ennenki, ja elän tämmöstä wanhan pojan elämää – oonhan mää jo 12 ja puali vuotta wanhaki.

Mauritius

Se on toi matte, joka ihan herpaantu täysin mun sihteerin hommista täällä, mää jo yritin sitä moneen kertaan komentaa kirjuriks, mutta se väitti aina olevansa niin väsyny ja vaivanen – ihan ku sormien tulehtuneet nivelet ny olis joku tekosyy!

Me ootellaan täällä kovasti jo kevättä, mää kun en enää oikeen tykkää hämärällä taikka pimiässä kulkea. Matte kyl sano että se tarkottaa sitte punkkipantaa kans, mutta mua ku ei oo semmonen ikinä häirinny, niin uhkailut meni ihan väärään osoitteeseen.

Mukavaa pääsiäisen odotusta vaan kaikille, toivottavasti voitte hyvin kans!

toivottaa Mauri-setä

Categories: Uncategorized | 8 kommenttia

Artikkelien selaus

8 thoughts on “Huhuu, onko täällä enää ketään?

 1. Kiva kuulla susta kamu! Tulehtuneet sormet kuulostaa ei-kivalta, joten matelle parempia vointeja (ihan jo senkin takia, että kuullaan sun kuulumisia taas pian plokista!) 🙂 Kevättä ootellaan täälläkin, vaikka aika pitkällä se jo täällä meillä päin on. Kakstoista astetta on mittari näyttäny parhaimmillaan jo!

  Hyviä vointeja sulle ja sun matelle ja kivaa kevään odotusta!

  • Terve miäheen Jalo! Toivottavasti Turkkuses meni pääsiäinen hyvin, eikä ollu liian paljoo noitia haukuttavaks. Kevättä tääl ootellaan kans, matten kanssa kumpanenki! Mukavaa alkavaa huhtikuuta teille, t. Mauri-setä

 2. Kaunis Nelli

  Heippa vaan. Kuule ihan yhtä ahkera lokkaaja on toi mun mamma, mitään se ei enää saa aikaseks. Mua on uhkailtu pitkillä kävelylenkeillä, on kuulema vatsa pyöristyny talven aikana. Mut hei mä tykkään nuuskutella pitkin kyliä joten kyllä se passaa.

  • Terve Nelli, on se kumma juttu sitte, jos tää mäyräkoirien omistajien laiskuus onki glopaali ilmiö – selittäs kyllä ton munki matten kohalla paljon! Se on hyvä jos tykkäät nuuskutella, mää en mieluusti poistu kotikadulta, ja siitä käydään matten kans jatkuvaa vääntöä. Joku päivä se tajuaa kyllä vielä. Ehkä. Terkkuja sinne, t. Mauri-setä

 3. Morjenttes Mauri-setä! Mukava kuulla susta pitkästä aikaa. Voi hyvin ja mattes kanssa.

  • Tere Tuuliset pojat! Teillä näemmä vauhtii riittää edelleen, ja palloleikkejä! Toivottavasti oli pallorikas pääsiäinen, pitäkäähän lippu korkeella jatkossakin! Toivottelee Mauri-setä

 4. Voi Mauri. Ihana kuulla, että olet elossa ja voitte jotakuinkin hyvin, paitsi mitä nyt matellasi vähän sormet kiukuttelevat. Minun edellinen kommentti katosi kuin hmmm Saharaan, kun unohdin täyttää nuo s-postit sun muut ja vaan painalsin ”lähetä kommentti”. Terveiset Ossilasta, Porkkalan niemeltä!

  • Terveisiä juu Kirkkonummelle, täällä ollaan Espoon puolella edelleen tiivisti vahtia pitämässä! Toivon mukaan Porkkalanniemellä elämä luistaa entiseen malliin, meillä meni pääsiäinen hissuksiin ko mattel piikitettiin just sen alla 3 käden niveltä kortisoonilla tai jollain, se joutu sitte olemaan levossa. Taikka ainaki lepuuttaan käsiään – suu sillä kävi kyllä entiseen malliin…..mukavaa alkavaa huhtikuuta sinne naapuripitäjään, t. Mauri-setä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: