Tuulisten poikien haaste

Terve kamelit,

Määpäs sain konevuoron, ko mattelle pistettiin kortisonipiikki olkapäähän ja se on nyssitte niin olevinaan sen kanssa, että oli hövelillä tuulella. Pitemmittä puheitta, nappasin sitte ensi töikseni Tuulisten poikien haasteen, ja aattelin siihe ny perjantai-illan ratoksi vastailla. Eli tästä lähtee:

1. Kuinka kauan olet asunut henkilökuntasi luona?

Jaa, siihen ei taia oikeen etutassujen varpaat riittääkään…pikasen laskennan tulokseksi sain luvun 11 vuotta ja 3 kuukautta. Melko lailla päivälleen.

2. Paras temppusi?

Mhehheh. Kehtaankohan mää sitä tänne kirjottaakaan: semmonen peli ko matten pyöritys.

3. Lempiherkkusi?
Nykyään, tällein haimapotilaana, niitä on peruna, kana, sei ja raejuusto. Keitetty peruna on mulle vähä niinkö grillinakki ehkä muille, mää vingun ja vikisen koko sen ajan ko potut kiehuu, että ”kiehukaa ny nopiaan!” ja tietenki oon vaatinu pottuveron nykyään aina – jos talossa keitetään pottuja, ni mäyräkoiran on saatava osuutensa. Se on jämpti näin.
4. Miltä tavalla saat henkilökuntasi nopeimmin suuttumaan?
Jos oikeen tekee mieli metkuta, ni kieltäydyn ensin lähtemästä iltapisulle, ja sitteko matte asettuu soffalle vaikka lempisarjaansa kattomaan, ni alotan loputtoman porun, huokailun ja komentelun siinä matten eessä. Se ei lopu ennekö mennään ulos ja sen tietää matteki. Vaikka se aina koittaa ensi huutaa, että ”Mää katton ny tän ohjelman kyllä ekaks” – sitte me huuetaan siinä yleensä kumpikin yhteen ääneen tovi. Ja sitte mennään lenkille.
5. Entä leppymään?
Heittämällä piänet hepulilaukat nauravalla naamalla korvat villisti lepattaen, viimeks toissapäivänä matte nauro ääneen sen johdosta niin, että koko katu raikui.
6. Valitse suosikkisi: silitys/rapsutus/muiskaus/kaikki kolme?
Rapsutus. Mää olen tässä talossa se, joka muiskauttelee, ja matten on se kestettävä. Mutta jos matte alkaa muiskautteleen mua, ni se on jo noloa. Ei kiitos.
7. Kaupunki vai maaseutu?
Jos maaseutu on yhtäku mettä, ni sitte se. Mettä on paras. Aina.
8. Paras ystäväsi?
Parhaat koiraystävät on jo siirtyneet Sateenkaarisillalle mua oottelemaan, paitti Ringo ja Dessi jotka muutti kauas pois. Joten kaipa se on sitte toi matte. Ja Chimun matte, jonka luo mää meen hoitoon kohta. Se on kivaa.
9. Mitä teet, kun olet yksin kotona?
Noo, matte väittää, että vedän sen vaatteita lattialle, ja petaan niistä pedin missä ootan mattea kotio. Oma sänky ei sillon kelpaa. Mää en tunnusta mitään; väitän että vedän tupsluureja. Piste.
10. Onko sulla ja henkilökunnalla yhteisiä harrastuksia?

Lasketaanko tupsluurien otto? Niistä me tykätään molemmat. Mitä pidemmät, sen parempi.

11. Oletko mamman/pappan lellikki?

En tunnusta.

Meillä ei ollu ny oikeen mitään uusia kuviakaan tähän laittaa, arvaatte varmaan kenen vika….Mää toivotan siis täten hyvää viikonloppua ja painelen tupsluureille. Voikaatten hyvin kaikki kamelit!

Terveisin Mauri-setä

Categories: Uncategorized | 12 kommenttia

Artikkelien selaus

12 thoughts on “Tuulisten poikien haaste

 1. Olipas ilo lukee sun vastauksia, Mauri-kulta! Aina on kiva oppia uusia asioita rakkaista kamuista!<3

  • Kiitos Mirkkuseni, näitä oli ihan mukava kirjotellakin 🙂 Me käytiin justiin jättämässä toinenki kommentti teitin plokiin, ko neidit esittelee siellä niin sööttinä masujaan että meinas mennä setäkoiralla pasmat ihan sekaisin 🙂 t. Mauri-setä

 2. Kyä sää Mauri-setä tiiät ja osaat tota sanansäilää heiluttaa. Kyä näin on. Mainot vastaukset, varsinkin toi temppuosuus nauratti, matten pyäritys meinaan. Tupsluureihin kannattaa panostaa aina. Oikein messevää viikonloppua sulle ja mattelles.

  • Tattis vaan Tuulisille pojille mukavasta haasteesta, mää otin sen niinkö vähän omine lupineni käyttöön, mutta kai sitä kaveriporukassa voi näitä jakaa 🙂 Matten pyäritys on juu aina viihteellistä, te ootte varmaan huomanneet saman, ko pyöritätte mattee mm. pallon haussa 🙂 Aurinkoista viikonloppua teille, t. Mauri-setä

 3. Paavo taitaa ottaa Mauri-sedästä mallia ja painua tupsluureille!

  • Tupsluurien otto kannattaa aina. Viikonlopputerkkuja sinne, ja hyviä tupsluureja Paavolle! t. Mauri-setä

 4. Kyllä nuo vastaukset olivat aika paljon kertovia, voisko sanoa, että ihan kuin Maukka sun privaattiminä tuli esille, niin, ja myös sen matten. Taidatte olla sinä ja matte kuin paita ja peppu. Oli ihan kivaa tutustua, noin niin kuin syvemmin. 🙂

  • Juu, sitähän me ollaan, melkoisen tiukka kaksikko – matte ja minä. Mää tulin matten elämään viikkojen sisällä avioeron alkamisesta, ja matte sanooki aina, että se tais sit kuitenkin löytää elämänsä miehen sittenki mäyräkoirasta, eikä kaksjalkaisesta. Mene ja tiedä. 🙂 Keväistä viikonloppua Saksaan! t. Mauri-setä

 5. Ei sulla mittään hyviä ohjeita tai vinkkejä ois antaa tohon matten pyöritykseen? Kuulostaa mun miälestä semmoselta, että kannattais ottaa laajemminkin käyttöön mäyräkoirapiireissä, sikäli mikäli ei jo omat mattet jokaisella pyöri…

  • Heh heh, mää luulen, että toi matten pyäritys on vähä niinkö oletusohjelma, joka tulee mukana meissä kaikissa mäyräkoirissa. Se toiminto pitää sitten vaan aktivoida, ja ajoittain testata että toimii vielä kans. Mää testaan sitä varmuuden vuoks joka päivä. 🙂 Kävin juuri lukemassa sun pohjosen lomasta, vähän oot kyllä peto sen potkukelkan kans juostessa! Mää vaatisin varmaan vaan päästä sen kyytiin….terkkuja! t. Mauri-setä

 6. Olipas mukavia vastauksia. Luulen tuntevani hyvin erään mäyriksen, joka kanssa osaa jekuttaa. Tupsluurit ovat sekä koirien, että ihmisten ilo. Erinomaisen hauskaa ja kaunista viikonloppua teille, toivottelevat M-L ja Porkkalanniemen Kingi.

  • Joo, mää luulen kans, että ollaan teidän Ossin kans aika samoilla linjoilla aika monessa asiassa… 🙂 Aurinkoista alkavaa viikkoa Porkkalanniemelle! t. Mauri-setä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: