Uima-allaspileet

Moro kamelit,

tässä joku aika sitten mut kutsuttiin Dessin ja Ringon luo uima-allaspileisiin. Niiden emäntä on kuulkaa ostanut uima-altaan, ihan vaan koiria varten!

Mun matte se sitten arveli, neuroottinen kun on, että ”ei se Mauri kyllä tonne varmaan hyppää”, joten mää päätin sitten (kuten tavallista) näyttää mattelle närhen munat, ja mennä loiskautin tosta portailta altaaseen niin, että kuulu vaan MOLSKIS!

Matte se hölmisty niin, ettei tajunnu edes ottaa musta kuvia uimassa – onneksi Dessin emännällä on hiuka nopeemmat hoksottimet, joten se otti Dessistä huiman vauhtikuvan keskellä piletyksen:

dessi

Dessi, tuo ikinuori 12-vee huimapää!

Siellä me sitten pulikoitiin aikamme, ja sitten kuivateltiin pihalla, ennekö siirrytiin pötkötteleen sohvalle. Ja sittehän ne mäyräkoiran hommat vasta alkoiki, ko mun apua Wanhempana Konstaapelina tarvittiin naapurimiehen kävellessä eestaas pihan ohi.

pahana

”Jotta meetki sitten suoraan pihan ohi vaan, ukko, etkä jää maleksimaan siihe!”

Dessillä ja Ringolla oli sitten viel ylläri mulle, sain niiltä lahjaks sorsan, jonka sisällä on vinkulelu JA jotain rapisevaa materiaalia siivissä. Matte koitti siinä valistaa, että se on kyl oikeesti kotka tai joku, mutta mää sanoin että se on SORSA, ja sillä siisti. Ja mikä parasta, sain ottaa sen kuulkaa ihaan kotiin asti!

sorsan kanssa

Pidettiin sorsan kans pihavahtia siitä sohvalta käsin.

Uimisen, järjestyksenvalvonnan ja sorsan nutuutuksen kans oli niin paljon hommaa, että yhtäkkii mää sit jotenkin ihan unohdin, mitä mää olin tekemässä.

juu

”Mitä mää olinka tekemäs? Kuka mää oon? Kukas tää on?”

nutuutus

”Ai nii, määhä olinki nutuuttamas tätä sorsaa, niin totta kuin nimeni on Mäyräkoira!”

Kyllä oli kuulkaa kivat pileet, ny vaan kysymys kuuluu enää, että missäs se mun oma uima-altaani viipyy…matte hoi!!????

Mukavaa viikonloppua,

t.Mauri-setä

Categories: Uncategorized | 12 kommenttia

Artikkelien selaus

12 thoughts on “Uima-allaspileet

 1. Tossa eka sohvakuvassa näen, kuinka sä vahdit, ylähuuli on sen verran koholla, että tyhmempikin ukko tajuaa mennä juoksujalkaa OHI ;))
  Ihana uimareissu! Kinua ihmeessä oma uima-allas, toihan kuuluu jo koiran peruselintarpeisiin, kun on näin kamalan kuuma kesäkin. Meillä on tässä ihan jättiallas, mutta miten sais Artun tajuamaan, kuinka kiva siellä on polskuttaa!

  Heh, älä väsähdä kesken sorsastuksen, Mauri-herra ❤

  • Juu, ylähuuli oli vallan koholla, sen mää myönnän! 🙂 Toivottavasti pojat siellä pian ymmärtää sen ison veden ihanuuden, meki asutaan meren ja järven välis, ja siks toi matte väittää etten omaa allasta sen lisäks tarvii. Mää oon kyllä toista mieltä. Terkkuja sinne! t. Mauri-setä

 2. Aika kiva emäntä sun kavereillas Mauri. Pääset varmaan toistekin uimaan. Kyllähän joka omakotitalossa tai rivitalossa asuvan koiran tulisi saada oma uima-allas! Ihan ehdottomasti. Tai ainakin sellaisten, jotka pitävät vedestä. Ossilla vois mennä vähän hukkakäyttöön. Raportois joskus miten se Dessin ja Ringon allas on kestänyt. Matelle tuli mieleen, että koirankynnet voi aika nopsaan tehdä tuhojaan, mutta toivotaan, että siitä altaasta on pitkä ilo sun kamuilles ja sulle! Terveisii täältä Kirkkonummelta teille, M-L ja Ossi.

  • Ihan just niin määki mietin, uima-allas on joka koiran peruselinehto, siinä missä rilliruaka ja tupsluuritkin. Meillä vaan ei oo toi viesti menny ihan perille vielä, mut mulla on kyllä kommunikaatiosuunnitelma jo sitä varten…. 🙂 Terkkuja Kirkkonummelle, t. Mauri-setä

 3. Mahtava toi sorsa! Ja entäs sit uima-allas! Oih, miten mahtavat kaverit sulla on. Mä aloin just haaveilla omasta altaasta. Jahka saan sellasen, kutsun sut meille loiskimaan. Muiskut, Mauri-kulta!<3

  • Juu, sorsa ja uima-allas oli kyllä kumpiki ihan parasta -mää heittelen sitä sorsaa nyssit aina kotonaki, ko pitää mattelle vääntää jotain rautalangasta. Käytän sorsaa sit esimerkkinä siitä, mitä tapahtuu, jos ei mee sana perille….Mää ootan kutsua Mirkkuseni, pistä heti viesti sit, nii mää tuun viivana! Muiskuja, t. Mauri-setä

 4. Hilpeet pileet teijän poolilla onkin ollu. Mut kuule, Mauri-setä, jos haluut uija, niin tuu meille. Meil on se kukkienkasteluvesiallas ja siihen mahtuis hyvin uimaan, eikä osus tassutkaan pohjaan. Tuisku pluttas tänään, vahingossa.

  • Heh, määpä näinki kuvat siitä Tuiskun plutauksesta – hyvin hoidettu! Mää voisin tulla juu kylään, nii voitas pitää omat uintipileet siellä teidän altaalla, Myrsky pitäs kuivan maan reviiristä huolta ja me Tuiskun kans katottas sitte sen altaan perään. Aurinkoista alkuviikkoa teille pojat! t. Mauri-setä

 5. Nyt on prioriteetit kohallaan, uima-allas koirille! Mahtavaa että pääsit mukaan pileisiin.

  Mullakin on sorsa, vähän erinäkönen vaa, se kelluu aikas lahjakkaasti 🙂

  • Mää kävinki kattomas sun sorsan kuvii aamusella, se on HIENO! Ja sulla sit on jo se oma allaski, mä oon kyllä kieltämäti vähän kade. PItääki sanoo mattelle että se allas tarvitaan tänneki, et voin opettaa ton sorsan uimaan! Terkkuja sinne, t. Mauri-setä

 6. Olipas sun kamut järkänneet sulle upeat pileet. Vitsit, uima-allas ja sorsa ja vahtivuorot ja kaikkee kivaa. Tuosta Dressin kuvasta kyllä näkee, että vauhtia on piisannut. Toi sorsa on kyl magee, en yhtään ihmettele, jos dalmat…dementialainen kolkuttelee muistia, kun sitä jää ihastelemaan. Joo-o, nyt matte hoi, Maurille heti oma biletysallas sinne teen pihalle. Heti!

  • Juur niin, Elli, allas tänne ja sassiin! Mut en tiiä kyl olisko se yksin ees niin kivaa, ko piletys kavereiden kans. Mut altaan tahron silti! Pusuja sulle Elliseni! t. Mauri-setä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: