Komeudenhoitopäivät

Terve kamelit,

Oon kuullu, että naiset harrastaa paljon kauneudenhoitoa. Siihen kuuluu vaikka mitä eri juttuja, ja yleensä sitä hoitoa mennään sit ottaan erikseen jonneki kauneudenhoitosalonkiin.

No, meillä toi matte on saanu päähänsä, että se osaa nää hommat nii hyvin, että mua ei tarvii viedä mihkä salonkiin ko oon hoidon tarpeessa. Komeudenhoitotarpeessa siis. Miehil ko hoidetaan enempi näitä komeuspuolen juttuja, tietenki.

Joten meil on yleensä sit sunnuntaisin aina komeudenhoitopäivä ihan tääl kotioloissa. Melkein aina se alkaa niin, että matte yllättää kaikessa rauhassa päivätupsluureja ottavan komistuksen kynsisakset, harja ja Furminaattori kourassa. Arvatkaa vaan, hyppääkö siinä miehellä sydän kurkkuun, ko yhtäkkiä moinen apuvälinearsenaali nenän eessä.

Yleensä komeudenhoitoon kuuluu normisetti, eli mani-ja pedikyyrit, turkin hoito eli trimmaus, harjaus ja furminointi. Jos oikein hullusti käy, niin joudun pesullekin. Sillon pestään ensin shampoolla ja sitten pitää kärvistellä vielä hoitoainekin. Tänään en joutunu pesulle, mut matte uhkaili että ensi viikonloppuna. Mulku on tota turkkia sen verran, että tommosen kunnon pesusession jälkeen päätyy sitten pestäväks myös matte, suihkukoppi ja aika läjä koirapyyhkeitä kans.

Matte on pitkään väittäny, että sen lisäks että mun naama harmaantuu, niin että mulle muka kasvaa muka ihan uutta, täysin harmaata ja kovin pitkää partaa kans. Se tossa jo naureskeli, että mää oon parin vuoden päästä ko joulupukki.

Tänään se väitti saaneensa kuvallisen todisteen mun pukkiparrasta – mää en tunnusta mitään. Pah, että pukki muka, määhän olen mäyräKOIRA.

Että semmosta menoa täällä,

t. Mauri-setä

helmikuu 015

Mainokset
Categories: Uncategorized | 10 kommenttia

Artikkelien selaus

10 thoughts on “Komeudenhoitopäivät

 1. Pöh, sanon mäkin sun matelles! Sä oot yhtä hurmaava herra kuin ennenkin, ei tietookaan mistään joulupukin parrasta. Komee herra kertakaikkiaan. Mut aikamoiset kosmetologiset systeemit sä joudut läpikäymään. Mulla ei onneks oo tommosia velvollisuuksia, välillä vaan pyyhkästään rätillä ja ihan pakkotilanteissa pestään. Oon kuulemma helppohoitonen tyttö. Mut kyllä susta näkeekin, että sua hoidetaan kauneudellisesti. Muiskut!<3

  • No joo Mirkku, se on kato tää pitkä turkki, ko aikaansaa moisia toimenpiteitä. Mut onneks kerta viikos riittää, matte sanoo että joillain roduil pitää harjata tukka joka päivä! Mahottoman hienoo toukokuun alkua sulle, ja kuten tavallista, kovasti muiskuja perään! t. Mauri-setä

 2. Kaikki charmantit herrat harmaantuvat. Näin tekee Ossikin. Apua, jouduk sää viikottaisiin shampoopesuihin? Meillä ei taitaisi Ossin kanssa hermo kestää kummallakaan. Terveisii sinne Espoon puolel, M-L ja Ossi.

  • Ossi, onneks en sentää joka viikko pesulle joudu, johan mää olisin menny lakkoon ja alkanu totaalikieltäytyjäks vaikka mistä aikoij sitten, huh huh. Mut lähinnä vaan kattotaan läpi aina sunnuntaisin, että onko pesun tarvis. Varsinki näin keväällä ko tota pölyy on paljon, niin saatan joutua suihkuun jos hassusti käy. Tai jos pyörin ulkona jonkin ihanan läjän päällä. Tai sillain. Terkkuja kovasti Kirkkonummelle, charmantille kollegalle ja kotiväelleen, t. Mauri-setä

 3. Onneks mä en joudu tollaseen pyöritykseen. Kynsiä leikataan kyllä. Mua aina vähän varotetaan etukäteen, otetaan leikkurit esiin ja heilutetaan niitä tossa mun kuonon edessä ja jätetään haisteltaviks sohvalle. Ihan niinku se nyt sitten saisi mut myötämieliseks. Ja sitte haetaan herkut! Se on koko jutun tärkein juttu.

  • Joo, namit määkin vaadin ilman muuta tämmösten toimenpiteiden jälkeen, se on selvä. Mua ei paljoo varotella, vaikka tiiän kyl aina jo valmiiks, mitä se matte meinaa, kun se menee kaapista hoitovälineitä penkomaan. Että jos oon hereillä niin tiiän lähteä livohkaan kyllä. Vaan se matte mokoma löytää mut aina. Pah. Aurinkoista toukokuun alkua sulle, Nelliseni! t. Mauri-setä

 4. Kyllä sulla Mauri riittääkin komeutta hoidettavaksi! Eli ei ihme, jos se vie aikaa. Paavolla leikataan viikottain kynnet ja tarvittaessa putsataan korvat. Kura-aikaan pestään massu ja tassut vedellä, joskus harvoin shampoolla. Ja sitten kahdesti vuodessa on se kaamea nyppimisoperatsuuni.

  • Joo, kyllä tässä turkissa riittää harjattavaa yhelle mattelle. Korvat putsataan multakin kans, siitä en muistanu mainitakaan. Se on musta vielä inhompaa ko kynsien leikkuu. Ihan kamalaa. Nyppiminen kuullostaa kyl kans aika ikävältä, onneks se ei sit oo ku kahesti vuodessa vaan. Terkkuja sinne, t. Mauri-setä

 5. Voe vehnäleipä, ku sä oot komee! Partakarvoilla tai ilman.

  • Tattista vaan, Tuuliset pojat! Taidattekin olla leikkisellä tuulella tänään, te ilmojen herrat – täällä nimittäin tuulee niin että peltikatto raikaa. Mukavaa viikon jatkoa, t. Mauri-setä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggers like this: