Hyvää valtakunnallista Koiranpäivää!

Terve kamelit,

ootteko kuulleet, että tänään on valtakunnallinen Koiranpäivä? Mun miälestä semmonen on joka päivä, mutta aattelinpa nysit kuitenki käyttää tilaisuuden hyväks, ja toivottaa täten hyvää Koiranpäivää kaikille kameleille!

Kopioittin matten kamulta kuulkaa härskisti tämmösen mietelauseen tilaisuuden juhlavaa tuntua korostaakseni:

”They [dogs] never talk about themselves but listen to you while you talk about yourself, and keep up an appearance of being interested in the conversation.”
– Jerome K. Jerome

Mun miälest esitän tota osaa aika hyvin tässä allaolevassa kuvassa, enkö näytäkin muka just siltä, että ”nooh, kerro nyssit matte, mitä sulla on (taas) huolenas?” Keh heh.

Mauri 006

Mainokset
Categories: Uncategorized | 16 kommenttia

Artikkelien selaus

16 thoughts on “Hyvää valtakunnallista Koiranpäivää!

 1. Mahtavaa Koiranpäivää rakkaalle Maurille! Oot aivan uskomattoman komea tuossa kuvassa. Mikä charmantti herrasmies! Muiskut!<3
  Emäntä kysyy, onko sun matellas sähköpostiosotetta, kun sillä ois jotain kysyttävää. Me yritettiin etsiä sitä täältä blogista, mutta ei löydetty.

  • Kiitos vaan kovasti, jos mää oon charmantti herrasmies niin eiks me sovittas hyvin yhteen ko sää oot semmonen pikkunen kompakti söpöstys? Tosin taitaa olla tätä ikäpolvien välistä kuiluu sen verran, että jospa mää vaan pysyn ”setänä” edelleen 😀

   Mun matte laitto sun mattelle postia, siellä pitäis oottaa laatikossa viesti 🙂

 2. Mauri-setä, sen lisäks, että oot uskottava oot penteleen komee. Oikein ilosta Koirienpäivää!

 3. 3 shelttiä

  Miten tää meni taas tälleesti?! Kaikkien muitten kameleitten mamit on tienny tästä juhlapäivästä, mutta ei meiän mami! Tosi epäreilua… sapuskatkin on ollu ihan vaan normitasoa. Eipä oo kakkuja näkyny!

  Me toivotetaan kuiteskin sulle ilosta koiranpäivää, Mauri-setä!

  • Mitä, että kakkua?!?!? Emmääkään kyl kakkua saanu, keitettyä pottua vaan ja raejuustoo. Jumankekka, pitääkö lähtee tekee jälkivaatimuksia? Terkkuja sinne koko laumalle, t. Mauri-setä

 4. Mukavaa koiranpäivän iltaa. Eiköhän blogikamuilla ja sulla ole joka päivä koiranpäivä! Terveisii naapurist, M-L ja Ossi.

  • Kiitos ja juu, kyl mää luulen kans, et meillä kaikil kameleil on Koiranpäivä joka päivä – eiks niin. Terkkuja Kirkkonummelle, t. Mauri-setä

 5. Meillä meni ohi koko koirapäivä. Hyvän päivän toivotukset sitte vaan tälle päivälle 🙂

  Mun mamma puhuu ittekseen aina välillä. Mä kuulen kyllä. Vaiks oisin nukkumassa niin heti meen viereen kuunteleen. Sieltähän saattaa kuulua taikasana – ruoka.

  • joo, ei sitä koskaan tiiä mitä noiden suusta tulee, sen takii onki hyvä olla tarkkana. Jos sanotaanki vaik jonku kaverin nimi, tai että ”ruoka”, tai ”pisulle” tai jotain muuta mahtavaa. Terkkuja Nellille! t. Mauri-setä

 6. Tänk kaad sää oot Mauri-setä olemassa! Niin vaan ois meillä ihmiset yrittäny pitää mut täysin tietämättömänä MUN juhlapäivästä. Ilman sua ois menny ihan ohi! Aion vaatia hyvitystä tälleen jälkijättösesti, nih.

  • juu kuule Nakki sit ei ku reklamaatio perään vaan, korkoineen päivineen kato. Ainaki 100 g jauhislihaa tai jotain muuta hyvää kyllä kaupan päälle siitä, että moiset päivät unohdetaan. Näin on. Toivottavasti sulla voi se vekki jo paremmin! t. Mauri-setä

 7. Myöhästyttiin, mutta toivotetaan sitten herttaista viikonloppua Maurille ja emännälle 🙂
  AB kylä sai eilen kaupasta ihan uutta herkullista lihakasvishyytelöä, koiranpäivän herkkuna. Tänään emäntä rasvaili taas Artun kainaloita, aina niitäkin kutittaa, jos ruoka ei ole pelkkää lihaa ja lisukkeita.

  • Onpa turkasen harmi, jotta Artulla noin nopeesti aina sitten iho reagoi herkutteluun – mulla reagoi tätä nykyä toi haima, joten melko tarkkana saadaan olla Artun kanssa näköjään kumpiki. Tosin tänään yritin silti syyä homeisen lumen alta paljastuneen sienen ulkoo. Mut en onnistunu, ko matte työns sormet kurkkuun. Pah. Pojille terkkuja, t. Mauri-setä

 8. Mun mamma missas koko koiranpäivän, ei oo kuulkaas kakkuja näkyny täälläkään! Onneks joittenki ihmisväki on valveutunutta ja etenki sää Mauri, ku muistutat meitä muita tollasen päivän olemassaolosta! Nyt pitää vaatia juhlimista jälkikäteen, jauhislihakakkua ainaki ja kanafilenameja!

  • Jauhislihakakku kuullostaa melkosen maukkaalta munkin korviini, mää tahdon myös semmosen! Ja tosiaan kanafilettä jälkkäriks! Nami!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggers like this: