Erikoinen tarjous

Huomenta kamelit,

Eilen kävi tapahtu vähän erikoinen juttu. Me oltiin tulossa kotio sieltä Ukin luota, ja seistiin sitten bussissa matten kans valmiina hyppään meidän pysäkillä veke, kun kuski ei avannukaan meille ovea. Mää jo katoin mattea että mitä kummaa, ja matte katto kuskia, että mitä kummaa. Sitten tapahtukin tosiaan kummia.

Kuski pysäytti koko bussin, ja hyppäsi sieltä kuskinkopista ulos ja lähti tulee meitä kohti. Matte ihmetteli jo vallan, että mitäs me nyt on tehty  (sillä on tommonen perussyyllinen luonne, kun taas mää en tollasia kysele, ko teen mitä teen, ja se ei kuulu kellekään.)

Sitten se mies alko puhumaan. Kovasti ja paljon. Mies kertoi mattelle, että hän on Virosta ja että hänellä on siellä mäyräkoira, joka on tulossa toukokuussa myös Suomeen. Sitten se sano että se hänen mäyräkoira on tyttökoira, ja että hän haluais tietää olisko mun kanssa (siis minun, ei matten) mahdollista tehdä pentuja, että saisko hän astuttaa koiransa minun kanssa. Ko mä oon sen mielestä niin gaumeen komee.

Matte sanos sille miehelle, että kiitos mut ei kiitos, mutkun on leikattukin ja silleen. Miehen naama meni tuskasen näköseks ko se kuuli leikkauksesta, miehillä usein menee — ootteko huomanneet?

Aatelkaa, se on kuulkaa tän komeuden kirous, ko alkaa bussikuskitki ehdottelemaan sopimattomia!

Meitä olikin perjantaina kaks komistusta liikkellä, ku oltiin Maxin kans ulkoilemassa. Matte oli taiteellisella päällä, joten se otti meistä kummastakin kasvomuotokuvan, ne on tässä alla.

Mahtavaa viikkoa kaikille! t. Mauri-setä

maalliskuu 019

Maxin oikee nimi on Maximus. Se onkin melkonen kladiaattori koiraks -siis hyvällä tavalla.

 

maalliskuu 033

Mul on tuulitakki päällä, mut sekään ei estä mun varsin runsaita rintakarvojani tursuamasta. Niitä matte ei kuitenkaan (onneks) raaski parturoida.

Mainokset
Categories: Uncategorized | 21 kommenttia

Artikkelien selaus

21 thoughts on “Erikoinen tarjous

 1. Huh, bussikuskit sais kyllä keskittyä ihan vaan ajamiseen…
  Me oltiin siinä lauantain lumituiskussa kahlaamassa lenkillä, kun vastaantuleva mies naureskeli, että ei noin pienet koirat pärjää täällä lumessa, ja että emäntä joutuu kohta kantamaan meitä ;/ Emäntä kyllä totes, että me koirat pärjättiin paremmin kuin emäntä. Kiitti vaan, kun piti meidän puolia, ja aika kankeesti se toppahousuissaan tuliki meidän perässä, paksussa lumessa. Lumi on nyt onneks aurattu pois tieltä, ja pääsee emäntäki taas kulkemaan ;))

  • Juu, niin sais tosiaan, samaa mieltä mekin ollaan. Tepä ootteki sitte melkosia sissejä olleet, ko sinne myrskyyn lähitte kulkemaan -rispektiä! Kyllä se on mäyräkoiran sisu joka kestää pidempään ko ykskään ihminen, ihan oikein sano teiän matte mokomalle viisastelijalle! Täällä tulee aika tavalla justii lunta lisää, mahtaako tulla koskaan kesä. Sitä ootellessa, mukavaa viikon jatkoa sinne!

 2. Olipas omituinen bussikuski. Voi ei, pentutehtailija. Mutta olet sä silti komea herra Mauri. Mai on ihan oikeassa. Bussikuskit saisivat keskittyä vain ajamiseen. Varmaan alkoi matteas ahdistaa, kun kuski ei avannutkaan heti ovea vaan alkoi jutella. Me naiset olemme sellaisia. Onneksi sää Mauri ole hyvätapainen. Ossi olisi ollut miehen puntissa kiinni. Terveisiä Kirkkonummelta M-L ja Ossi

  • Kyl toi matte vähän ehti peljästyä/säikähtää, ko me oltiin kato vielä viimeset bussissa olijat – oltiin melkein päätepysäkillä nääs. Että senkään puolesta ei ollu kyl gaumeen kiva kokemus. Ossi se olis näyttäny mokomalle parittajalle närhen munat, pitääkin kysyä teitä seuraks seuraavan kerran ko bussilla mennään. Terkkuja Kirkkonummelle!

 3. Katopas, sulla on vientiä 🙂 Ei ihme kun sä oot tosi komee.

  Mun mamma olis säikähtänyt ihan hirveesti tossa tilanteessa – ehkä silläki on se perussyylline luonne. Ihan niinku sillon ku poliisi pysäyttää ja puhalluttaa, se aina miettii et koskas sitä viiniä on viimeks juotu.

  • Vientiä on juu, mutta outoihin suuntiin – ei kai sitä ny jokaisen vastaantulevan hupakon matkaan voi mäyräkoirakaan lähteä. Matte säikähti vähän kyllä, tossa Ossille ja M-L:lle kerroinki just, et oltiin vikat matkustajat bussissa, niin senki puolesta toi perussäikky nainen ehti hiukan hätkähtää – sun mamma kuullostaa ihan samanlaiselta, tääki mun matte alkaa jännittää aina syyllisenä jo siitäkin, ko lääkärissä vaik mitataan verenpainetta, se ottaa mieluusti guilt trippiä kyl ihan mistä vaan. Hyvää alkavaa viikkoa Nelli, sulle ja sun lentäville korville 🙂

 4. Vai olet sä, Mauri-setä, Palliton Poika, mehän siis ollaan Tuuliset Pojat, että näitä arvonimiä riittää joka lähtöön. Joo, ei se tietysti oo ihme, että sua kysyttiin isäks, ku näytät ihan Prät Bittiltä, vai mikä se komistus on tellissä, se vilmitähti.

  Kyl se kuski varmaan tarkottii juttunsa ihan kohteliaisuudeksi, mutta olis meijänkin äipän nassu valahtannu valkoseks tossa tilanteessa. Me kyl otas varmaan rähisty. Ei parane vieraitten miesten lähestyä meijän äippää, ei joo.

  • Juu pojat, mut kattos aikoinaan piti operoida, ko eläinlääkäri sanos että mää olen ”hyperseksuaalinen”, elikkä mul oli puoli vuotta eturauhasvaivoja, ko tytöt oli niin kovasti mun mieleeni. En ulissu kotona enkä tehnyt muutenkaa mitään tuhoja, kunhan haaveilin. Mut pieniä pissaläikkiä jätin jälkeeni, ja se johtu siitä ko eturauhanen oli koko aika niin turvoksis. Joten sitte Mauria vietiin.

   Kyllä se kuski ihan kohtelias ja semmone oliki, ei siinä mitään. Tilanne vaan oli mahottoman omituinen, Mää en rähissy ko mää olin lähös bussista ulos, ei siinä jaksanu yhen kuskin löpinät kiinnostaa, ko ootin vaan että ”OVI AUKI”. Ja aukeshan se sitte lopulta, ko tarpeeks ovea tuijotin. Nih.

 5. No, olipas erikoinen tapaus. En tiedä uskaltautuisko meen äippä enää toiste moisen kuskin kyytiin. Pari valituksen sanaa bussiyhtiölle olis paikallaan, että osaisivat laittaa bussikuskit ruotuun. Ei ihmisiä/koiria tuollalailla saa säikytellä. Mut siinä se kuski oli oikeessa et sä oot ihan hirmusen komee, senhän näkee jo tuosta sun muotokuvastakin. Ja oikeen komee on sun Max-kamukin.
  Toi oli muuten varmaan hyvä vinkki muillekin koiranomistajille vastaavassa tilanteessa; sanoo, että koirani on leikattu. Oli sitten pallit tai palliton, ei sitä kaikki huomaa.
  Muiskuja!

  • Juu ei se varmaan pahaa tarkottanu se kuski laiskaan, mut oli vaan kumma ko se lähti sieltä kopistaan tulee täyttä vauhtia kohti, eikä ees sieltä kauempaa sanonu, että ”saako kysyä koirasta” tms. Outo kokemus, sano matte.

   Meistä mäykkysistä sitä ei kyl silmänäöllä otakaan selvää onko niitä kulkusia vai ei, joten sitä vois tietty käyttää vaik kulkuset oliskin. Mullahan niit ei oo ollu, ko elli vei ne pois ko se sano että mää oon hyperseksuaalinen.

   Kiitti kehuista, joo kyllä mul ainaki rintakarvoissa löytyy – ja Maximus onkin vallan hieno poika, niin sisältä ko ulkoaki.

   Muiskuja takas, Elliseni!

   • Mitäh?!! Tassu sytämmellä mä vannon, etten oo sun kulkusiis mihkään vieny ;D Jos joku muu elli on ne viäny ni se on sitten toinen juttu. Mut nyt kun mulla justiinsa alko nää juaksut taas, ni mää voisin juasta-kipasta sinne teille, ni ettitään yhressä ne sun kuukunanmunas, ni päästään tositoimiin ;DDD (vitsi, vitsi toi viimenen). Muiskis, uljas urho!

 6. 3 shelttiä

  No, nyt saatiin sit se kuva! Eikä sun matte oo ollenkaan paskempi tukanleikkaaja! Hyvältähän sun frisyyri näyttää kuvassa, ja varmana myös livenä kun bussikuskitkin huomaa kuinka komee sä oot. Sä näytät siinä oikein sielukkaalta.

  Mattes pitää kai olla aika tarkkana, ettei vaan lyhennä samalla sun korvia, vai mitä? Pitääks se aina sormilla korvan reunasta kiinni?

  • No joo, mää ku en oo mikään näyttelykoira, niin matte sanos et se on pääasia ettei tukka laahaa maata. Oon vähän samaa mieltä, mitä nopeemmin se parturointi on ohi, sen parempi. Juu, tarkkana siinä leikatessa saa olla, matte pitää aina sormen siinä tukan ja saksien välissä ja hyvä niin koska se on välillä nippassu sitten itteensä sormesta. Varsinki sillon ko se leikkaili siskon tukkaa ohennussaksilla. Parempi matten sormi ku meikäläisen korva, eiks niin. Terkkuja sinne!

   • 3 shelttiä

    Tuli vaan noista luppasista korvista mieleen, et oltiin aikasten järkyttyneitä, kun mami kerto meille, et sen ystävän luppakorvanen pentu oli ASTUNU OMIEN KORVIENSA PÄÄLLE pienenä. Hämmentävää…

   • mulle meinas usein käyä sillain ko olin pentu viel, ko korvat kasvo mulla aikuiseks eka, ja sitten vasta tuli perässä koivet ja muu vartalo. Se olis ollukki kyllä melkonen show stopperi, oikeen sanan varsinaisessa merkityksessä. 🙂

 7. Aikamoinen tarjous, mutta ei kyllä oo ihme, oot nimittäin melkosen komee uros! Peljästyttävää kuiteski tollanen, tyhjä bussi ja suljetut ovet ja silleen, mutta eiköhän tuo kuski ollut ihan puhtaasti kiinnostunut jalostusasioista. Mammat (varsinkin omani) on toisinaan vähän säikkyjä… Onneks me raavaat koirakansalaiset ollaan aina tilanteen tasalla ja valmiina pualustaan tosipaikan tullen!

  • Joo Jalo, me miähet ollaan kyllä tarvittaessa särmänä sit – mää kyl tiesin ettei tossa mikään hätä oo, joten keskityin lähinnä vaan tuijottaan koska ovet aukee, ko oli jo ruoka-aika ja kaikkee.

 8. Huh, mikä tarjous! Mutta oot toki niin komee herrasmies, että tavallaan emme ihmettele ehdotusta. Onneksi paikalla oli vaan tuo koiran omistaja eikä koira, herranjestas miten innokas se neiti olis ollut, kun isäntäkin oli noin tohkeissaan!
  Muiskautamme teitä moisen kokemuksen jälkeen!<3

  • Ei oo noin suoraa ehdottelua tullu kaksjalkasilta mun suuntani ennen, täytyy myöntää juu. Mää oon kyllä itte tykänny aina vähä haasteellisemmista naiskoirista, joten olisin saattanu juosta kovin innokasta morsmaikkua kyl karkuun. Ei sitä ny kenen tahansa hupakon matkaan lähetä, sanoo mattekin. Muiskuja takas *MUISKIS* t. Mauri-setä

 9. Kyllä siinä miehinen itsetunto kohoaa, kun suoraan tullaan ehdottelemaan. Harva se tulee kotiin (tai bussipysäkille) naisseuraa tarjoamaan. Toisaalta eihän se miehinen itsetunto niin hirveesti kohoa, kun hormonit on ajettu minimiin. Ylätassu sulle, kamu.

  • hehe, no joo kyllä se on tähän asti ollu meikäläinen, joka niille tytteleille on ehdotuksia tehny, eikä toistepäin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

%d bloggers like this: