Vastataan vaikkei kysyttykään

Terve kamelit,

nykkun me ollaan taas pääsemäs ajantasalle myös teidän kuulumisten suhteen, niin mää huomasin että moni on saanu haasteen. Mua ei oo haastettu, mut koska mä oon mäyräkoiraMIÄS, niin en semmosii jää oottelemaankaan, vaan vastaan kyssäreihin silti kertomal tässä 11 asiaa ittestäni, mitä joku ei ehkä tiiä vielä.

Joten tästä lähtee, mää vastaan näihin kaikkiin ite, matte saa korkeintaan lisätä kommentin – jos se on hyvä kommentti.

11 asiaa minusta:

 1. Mun oikee nimi on Sir’s Zivago Doc, eli Tohtori Zivago. Matte mietti aikoinaan että pitäskö mulle antaa sen takia sit nimeks Sasha, mut mää sanoin sille että mää oon kuule Mauri, enkä aatellu nimenmuutokseen alkaa. Että jos haluaa mun edes joskus kuuntelevan niin Maurina mää pysyn.
 2. Mulla on kaks mäyräkoiraserkkua, taikka siis niinkö matten siskolla on lasten lisäks kaks mäyräkoiraa kans, Tarmo ja Onni. Ne on pitkätukkasia mäyräkoiria kans, mut pienempiä kooltaan ko mä. Ne on isä ja poika, Tarmo on isä ja Onni on Tarmon poika. Mää oon koittanu ehdotella mattelle, että mää on sitte kolminaisuusperiaatteen mukaan Pyhä Henki, mut ei oo menny perille viel.
 3. Mun sänky meinas kerran syyä mut, taikka imeä kitusiinsa. Matte sai onneks just kiinni – kunhan oli ottanu kuvan eka. Kattokaa vaikka.
daydreamer 007

Hei, mitäs tässä nyt oikeen tapahtuu? Matte!?

 1. Oon aina hurmannu kaikki ihmisnaiset tuijottajamal niitä romanttisesti lähietäisyydeltä silmiin. Se toimii aina.
 2. Aina ko mut pestään, niin mul on tapana osallistuu toimitukseen matten avuksi – viimeistään kuivausvaiheesta nuolen turkkiani vimmatusti matten pyyhekuivauksen avuks. Oon sillai niinkö tosi avulias herrasmies.
 3. Ainako matte puhuu puhelimessa, niin mun pitää saada nuolla sen toista kättä. Aina siihen ei suostuta, joten teen sitten itteeni kovasti tykö tunkemal matten syliin ja hakemal katsekontaktia. Kuten aiemmin todettu, se yleensä toimii tässäkin asiassa.
 4. Opetin itteni sukeltamaan vedessä jo ekana uintikesänä. Aivan itte sen keksin. Matte koitti estellä ja osti kelluleluja ja muuta, mut ei auttanu.
 5. Tykkään itteäni isommista tytöistä, matte kyl sanoo et mää luulen varmaan ittekin olevani vähän eri kokonen, ko mitä oon. Nuorena miähenä mää olin syvästi rakastunut rotikkatyttöön nimeltä Pioni. Koitin Pionin takajalan kans aina kovasti tehä pentuja, koska olin ja olen edelleen varma, et niistä olis tullu mahottoman hianoja. Pioni oli samaa mieltä, ainakaan se ei ikinä vastustellu. Matte väittää että se ei ees huomannu mua ja mun puuhia, mutta nainen puhuu tässä(kin) asiassa pehmosia.
 6. Mun mielestä raa’at broilerinsiivet pitää niellä kokonaisena. Sen takia mulle ei anneta niitä kuin valmiiksi murskattuna.
 7. Mää pidän tupsluureista ja nukkumaanmenoajoista yhtä kovan kurin myös ollessani kylässä. Yökylässä viimekskin ollessa olin komentanu Chimun matten sänkyyn kymmeneltä alkaen. Eihän kyläily oo mikään syy joustaa rutiineista.
 8. Ryöstin kerran koko paketin jauhislihaa. Matte jäi suustaan kiinni ja ko ostokset oli pussissa keittiön lattialla, niin mää, Hiljainen Saalistaja, iskin kiinni. Ko matte keksi mun puuhat, niin juoksin niin lujaa lipettiin että mun perään jäi vaan ilmassa lentävät jauhislihan palaset. Se oli kyl paras ryöstösaalis ikinä.

Nää numeroinnit meni sekasin ny, mut kyl mun miälest tos oli jo 11 asiaa, eikä vaan kaheksan.

daydreamer 001

Että semmosia juttuja tällä kertaa

Hyvää viikonloppua kamelit!

T. Mauri-setä

Mainokset
Categories: Uncategorized | 13 kommenttia

Artikkelien selaus

13 thoughts on “Vastataan vaikkei kysyttykään

 1. Minä ja Ossi olemme täysin vakuuttuneita, että katseesi hurmaa kaikki naiset. Jotkut muutkin kuin sinä tykkäävät isoista tytöistä, tosin pienemmätkin käyvät:) Aika hieno toi jauhelihan ryöstöjuttu. Siitäs sai huolimaton Matte. Noin kyllä voisi käydä monessakin taloudessa. Joskus ammoisina aikoina meidän saksan paimenkoira ryösti jäähtymässä olevan kinkun pöydältä ja me jouduimme paistamaan uuden jouluaattona. Yhden karkkarin emäntä voi täällä kirjoittaa vielä yhden jutun susta: blogisi perusteella sinä olet ihana mäyris:) Terveisii Epsooseen, jos varmatenkin sataa lunta, niinko täällä Lonkassa. M-L ja Ossi.

  • Heh heh, tuo teitin joulukinkun ryöstö on kyllä aivan legendaarisin koiran ryöstösaalis ikinä! Kiitos kehuista, kyl mää kuulema melkonen persoona oonki, niin hyväs ku pahas, mut eiks semmosii just oo mäyräkoirat 😀 Gaumeesti terkkuja Kirkkonummen Komialle Kuninkaalle, eli tiätty sulle Ossi, sekä myös mukavalle mattelleen – mää lähetän täältä Espoosta sielukkaita tuijotuksia hänen suuntaansa! Terveisin Mauri-setä

 2. Ei se pieni koko, vaan suuri ego! Mäkin tykkään isoista tytöistä, bernit ja bernhardilaiset ja sen sellaiset.

  Hiljaisen Saalistajan suorittama jauhisliharyöstö on epäilemättä ollut ilo silmälle! Ihme juttu, ettei toi ihmisväki osaa arvostaa tollasia tempauksia.

  Hyvä infopläjäys ja pitää kyllä sanoa, että oot mahottoman komee mäykkyherra!

  • Juu, isot tytöt on rautaa – niistä saa kunnolla kiinni! 🙂 Mä aattelinkin Jalo, että sää jos kuka osaat varmana arvostaa mun jauhisliharyöstöä – sitä muistelen kyllä minäkin lämmöllä! Kiitos kehuista, me ollaan sun kanssa molemmat tämmösii melkosen rehevärintakarvaisia urhoja, eikö? 🙂

 3. Hiljainen Saalistaja, kjeh heh. Tota silmiintuijotustemppua tarvii kyl koklaa, jos se noin hianoja tuloksia tuottaa. Sä oot mainio, Mauri-setä.

  • Kiitti kehuista pojat ja juu kuulkaa, oikeen kunnon samettinen silmiintuijotus saa polvet heikoiks joka tädiltä – se toimii aina! Mainiota viikon alkua Keppos-Kaksosille! 🙂

 4. Hui kauheeta, miten sä säikähdin tuota kuvaa. Jumatsuikka, mikä syöjäsänky! Onneks pelastuit sen kynsistä! Mä muiskautan sun kuonoas oikein supermuiskautuksella, kun oot kokenut noin kovia, Mauri-kulta!<3

  • Juu Mirkku, meit on kumpaaki uhattu kitaanvetäisyllä – sut meinas syödä Late ja mut mun paras kamu, eli oma sänky! Gaumeeta! Superlasernanonanopusut kuule sulle kans, niin toivut sääki – vaikka taisit jo toipua ku pistit Laten kampoihin. Go Mirkku go!

 5. Kuinka kukaan voisi vastustaa komean mäyräkoiramiehen katsetta! Oliskohan sitä pitänyt käyttää myös kun jäit kiinni jauhelihan ryöstöstä 🙂 Toi kuva koiraa ahmivasta sängystä on jotenkin ihana, tai siis sä oot ihana siinä kuvassa.

  • Nelli, sulla oli kyllä ittelläs kans erityisen muikee ilme sun blogikuvassa, siinä missä istut aivan omin pikku tassuin tietsikan edessä -se oli hieno! 🙂 Matte sanokin että jos se ei olis saanu mua pelastettua sänkyni kidasta, niin se olis hypänny itte perään 🙂 Terkkuja tuoreimmalle naapurikytälle ja kissarikasta viikkoa! 🙂

 6. Voi elämä! 😀 Sänkyepisodi oli kyllä järkyttävä, miten voi sänky imaista noin ahnaasti valppaan mäyräkoiramiehen kitusiinsa..ja mitä tekee ihminen, noh, hakee tietenkin kameran 🙂

  Sä olet, Mauri, just sellainen persoona jollaiseksi ollaan sut mielletty heti alusta saakka: tultais varmasti tosi hyvin juttuun kun päästäisiin alkukankeudesta. Meillä olis kanssa kaikenlaista pientä vinkkiä ja virikettä sekä viritystä joita voisi paremmin toteuttaa kolmen miehen voimin kuin kahdestaan. Niihin kaikkiin liittyy läheisesti ihmisten uunottamista 😉

  t. humppatukat

 7. Voi vitsit, Mauri-setä, mitä vastauksia. Mää kävin nää jo tuoreeltas lukasemas ja olsin kirjottanu jo sillon kommentin, mut toi sihteeri ei sillo kerenny avustaa. Me naurettiin näitä ihan vattat väärälläs, ku sä oot kirjottanu ne niin hauskasti. Ai sä oot ihan oikea tohtori, kuule mul olis tällänen lääketieteellinen kymysys…no ei vaiskaan, ei oo kymysyskii 😉

  Aika hurjaa, et toi sänky o meinannu syädä sut. Minkä tähde, oliks sil nälkä? Onneks matte sai sut pelastettuu moisen pedon kiduksista. Ja kyl sää varmaa oot se pyhä henki, vaikkei matte sitä ääneen tunnustakkaa. Pelkää tiätysti sun muuttuva ylpiäks moisesta kunnianimestä. Kyllä sää oot, Mauri-setä, kova kundi kun pidät kylässäkin huolta kaikkien nukkumaanmenoajoista. Se jos mikä on pyhää henkee! Muiskis sulle, kultu, vaikkas tykkäätki isommista lyyteistä 😉

  • Kiitti Elliseni, kyl mää tykkään kaikista tytöistä, ja siis iso-EGOISISTA semmosista, eikös niitä oo mäykkynaisetkin? 🙂 Kaumeesti muiskuja sulle taas lähetän tästä *PUUUUUH* t. Mauri-setä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggers like this: