Hirmee huoli

Moikka kamelit,

Muistatteko ku kerroin meidän mahtavasta Ukista? Tää sama ukki sai ny kaksi päivää sitten, eli lauantaina, aivoinfarktin, eikä pysty puhuun eikä mitään. Matte sanos että selkeesti se tunnistaa kyllä hänet ja matten siskon, ja nyökkääkin kun kysytään, mutta muuten Ukki on vaan, ja nukkuu suurimman osan ajasta.

Matte on huolesta sykkyrällä, ja melkein koko aika vaan sairaalassa. Sitko se on kotona ni sen silmät vuotaa ihan lakkaamatta ja lujaa.

Määkin menisin sairaalaan ukin kylkimyyräksi kyllä tosi mielelläni, mutku eivät anna. Toimitan siis kotona terapiakoiran virkaa, ja oottelen sillä aikaa ko matte on sairaalassa ukin luona. Ja sit oon kylkimyyränä mattelle, ko se on kotona.

huoli 006

Me ollaan hirmeen huolissaan

Meil voi tulla nyssit pieni tauko plokistaniaan, mulku on tassut täys hommia terapiakoirana. Lähettäkääpä kamut ehtiessänne posiviitista karmaa mun ukin suuntaan, jooko.

Terkuin,

Mauri-setä

 

Mainokset
Categories: Uncategorized | 11 kommenttia

Artikkelien selaus

11 thoughts on “Hirmee huoli

 1. Laitamme täällä tassut ristiin ukin voinnin puolesta.
  Mäyräkoira on taas paikallaan, kun hoitaa omaa ihmistään, jolla on paha olla. Voimia teille.

 2. Täälläkin pistetään tassut ja kädet ristiin ukin ja teidän kaikkien voinnin puolesta. Hienoa, että sä oot heti valmis terapiakoiraks, vaikka tilanne tuntuu todella pahalta ja varmaan ittekki pyyhit salaa silmänurkkias kuivaks. Voimia sulle ja mattelle, ja +karmaa ukille!

 3. Voihan eikäläinen! Sää tekisit Ukin kyllä varmasti onnelliseks, jos sairaalassa huolisivat sängyn reunalle karvaisen terapeutin. Mut matte varmasti lähettää sulta voimauttavia nuuskutuksia ja hännänheilutuksia. Ja mä lähetän niitä kans, etenki sun matelle. Meiän perheessä ku tollanen sairastumistilanne on kovin tuttu, ni mä koirana tiiän, että ihmisväki kaipaa hirmeesti voimia sillon. Piä sää huolta sun mattesta, ja vie sen ajatukset muualle aina välillä, niinku voit vaikka tuoda sille jonku kivan lelus lainaan ni se varmasti ihan vähän hymyileekin sieltä kyynelten seasta.

  Voimia ❤

 4. Matelle ja sinulle nyt voimia kovasti. Se on ihan siitä aivoinfarktin koosta ja paikasta kiinni sitten mikä se on se toipumisennuste. Omasta aivoverenvuotokokemuksestani tiedän ikävän tunteen ja hetkellisen kuolemanpelon. Voimia ja hyvää karmaa ukille. M-L ja Ossi.

 5. Hirmuisesti halauksia ja muiskauksia ja lämpöisiä ajatuksia teille!<3

 6. Voi itku. Ukit on parhaita, eikä niille sais käydä mitään ikävää. Sulla on ny tosi tosi tärkee terapiatehtävä. Mää ja mamma tsempataan teitä kaikkia ihan hirmeesti. Toivottavasti asiat kääntyy paremmiksi.

 7. Minäkin olen aina omieni tukena, kuten sinäkin Maukka-kulta nyt olet. Me kamukoirat laitetaan kaikki tassumme yhteen ja pidämme käpäläpeukkuja ukillesi. ♥ Vili

 8. Lämpimiä ajatuksia sulle ja matelle ja ukille ja ihan kaikille.
  Sun roolis terapeuttina on tärkee. Halaus ja rapsutus.

 9. Kuule me tiedetään miltä susta tuntuu. Mun mamman äiti ( se ukin ikätoveri) sai kanssa loppukesästä infarktin. Onneks vaan lievän ja siitä toivuttiin. Nyt on Mauri sun laitettava kaikki taitos terapiakoirana peliin, kun se on nyt tosi tarpeen. Karmaa tulee kahmalokaupalla.

 10. Olette ajatuksissa ❤ Lähetämme energiaa sinne – puhdasta ja parantavaa.

 11. Paljon paranemisterkkuja Ukille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggers like this: