Oikean asenteen merkitys

Moro taas,

Mää olen, kuten tavallista, saanut taas vähä opettaa tota mattea täällä. Se kun ei oikeen aina ymmärrä, mitä on oikea asenne asioihin.

Oikea asenne on toiselta nimeltään, niinku tiietään, mäyräkoira-asenne. Sen turvin selviää mistä vaan, aina. Se on tärkeä muistaa. Ja tarvittaessa muistuttaa muille, niinkö mäkin nyt jouduin tekeen.

Matte nääs otti musta kuvan, ja sen nähtyään alkoi voivottelemaan, että ”Voi kauhee Mauri kun sä olet jo niin harmaapartainen ja vanha että buhuu ja voi hirvee mihin nää vuodet vierii näin lujaa ja kaikkee muuta semmosta tätimäistä ulinaa….”

Matte, matte, mää torusin. Toi on ihan väärä asenne.

Oikea asenne kehottais kommentoimaan, että: ”Siis ai että ku on mahottoman komeesti harmaantunu vanhapoika, mistä tommosia saa? Kattokaa nykku sil on hieno harmaa partakin ja tukkakin raidottuu samaan sävyyn, voi mahoton.” Piste. Loppu.

Ja sitten matteki sais samantien hyvän mielen, ku se vois tähän perään todeta että juu, sehän onki minun oma koirani.

Kattokaa ny vaikka.

uusi linssi 110

Mitäs tästä sanotte?

Mahottoman hienoo viikonloppua kaikille!

Tuol ulkona ku on sen verta kylmä niin mää aattelin viettää aikaani peiton alla, ja lähetän sen takia matten pilatekseen tänään. Eipä ainakaan sillä aikaa heilu paparazzi mun tupsluureja häirittemässä.

Mainokset
Categories: Uncategorized | 13 kommenttia

Artikkelien selaus

13 thoughts on “Oikean asenteen merkitys

 1. Siis kyllä olet komeat sävyt hankkinut itsellesi. Paparazzi voi olla tosi ylpeä omasta koirastaan 🙂

  • Kiitti kamut! Sitä määkin koitin tolle mattelle toitotaa, josko se ny uskois sit paremmin, ku on mustaa valkosella tästä asiasta teiltäkin. Terkkuja sinne!

 2. Siis komee poika oot. Nam, slurps ja muiskis 🙂

  Ja oot ihan oikeessa tosta asenteesta. Mä oon nykyään meiän kulman kuningatar ja toi mamma ei tajuu sitä ollenkaa.

  • Kiitti, Kaunis Nelliseni! On se kumma jos sielläkään ei palvelusväki oikeen ymmärrä asemaansa, sää kyllä varmana kuningattarena sitä niille selkeytät, kunnes menee viesti perille 🙂 Mää tuen ja kannustan siinä asiassa täysin, Go Queen Nelli!

 3. Minä oikein odotan, että jonain päivänä olen yhtä charmikas herrasmieskoira kuin sinäkin. Mattes kannattais katsella sua eri kantilta, ihaillen, iske vaikka silmää mattelle, niin ehkä tajuaa vinkin ja jopa punastuu pikkasen… toivoo Vili

  • Kiitos Vili, sää taas oot sitten nyt jo semmonen varsin kadehdittava tapaus itsekin, über cool keskieurooppalainen Urho, joka pitää paikallisen kauppakeskuksenkin kurissa ja nuhteessa! Semmoseks määkin haluaisin vielä tässä päästä. Terkkuja Saksaan! t. Mauri-setä

 4. No, ei me ny voida täs rupee gaumeesti hempeileen ja sua kehuun, mut todetaan silleen äijämäisesti, että kyä sä oo komee. Sussa alkaa olla samanlaista sharmia ku Pyry-papassa. Joo.

  • Kiitti pojat, äijämäisesti mää vastaan, että eipä tässä kehuja sen kummemmin tarvitakaan – me mäykythän tiietään oma arvomme kyllä ilman kehujakin 🙂 🙂 Mukavaa viikonalkua teille, t. Mauri-setä

 5. Hieno asenne! Miesmäinen, sanoo mun mamma. Miehet kun kuulemma on yleensä ylpeitä charmikkaasta harmaantumisestaan, kun taas naisväki menee paniikkiin ikääntymisen ensimerkeistä. Siks kato sun mattekin panikoitui, kun tajus karun totuuden myös omasta ikääntymisestään sun harmaita haivenias kattellessaan!;)

  Ei mutta komiat on sun parta- sekä korvakarvat. Ja ilme, se on kerrassaan jalo!:)

  • Sun mammas osu kyl ihan naulan kantaan -miehethän vaan komistuu yleensä iän myötä, joten emmää tajua, mistä kaikki toi mun matten poruaminen oikeen kumpuaa. Paitti ehkä just sitten tosta, kun se tietää että omankin hiusvärin alla on varmaan samanlainen värinmuutos meneillään 🙂 🙂 Terkkuja kamalasti Turkkusse sekä sulle että mattelles, t. Mauri-setä

 6. Siis todellakin, Mauri-setä: sä oot charmantti herrasmies. Ei mitään buhuuta eikä muuta ulinaa vaan rintakarvat rottingille ja menoks! Muiskut!<3

  • Kiitti Mirkku, ihan samaa mieltä oon minäkin – rinta rottingille ja menoks! Miljoonasti muiskuja sulle, t. Mauri-setä

 7. Kyllä sun mattes saa olla ylpee, ku sillä o noi komee (poika)mies kainalossa! Muiskut sulle ja sun komeudelles!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggers like this: