Viestintää ja vuodenvaihdetta

Tervehdys!

Alphonsen ja Aslanin blogissa oli taannoin hyvää tarinaa koirien elekielestä, ja ny mullakin olis asiaa tästä aiheesta.

Oltiin nääs Maxin kans viime viikolla perinteisellä koirapuisto-treffillä, ja mää sitten aattelin keskenkaiken, että tolle kaverille (siis Maxille) pitää näin vuoden päätteeks varmaan varuiks muistuttaa, että kuka täällä on se Wanhempi Konstaapeli ja Koirapuiston Kingi. Joten aina ko Maxi vaan maltto pysähtyy tarpeeksi pitkäks aikaa, ni mää hyppäsin sen selkään ja pistin pomottaen vaan niinkö mäyräkoiramiäs voi.

No, Maxi on sen verta fiksu ja kohtelias kaveri, että se ei ollu moksiskaan koko touhusta. Hetken aikaa jo ihmettelin sitten, että ”mikä on ko ei sana kuulu eikä mitään tapahu”, kunnes Maxi näytti mulle että on se kuullu mitä mää halusin viestiä, ja että mitä mieltä se itte asiasta on.

Kävi nimittäin niin, että Maxi tuli täysin rauhallisesti mun matten tykö, ja nosti koipee matten säärelle. Eli siis pissasi matten housunlahetta pitkin.

No siinä oli sit kaksi mattea, sekä Maxin että mun semmoset, melkosen äimänkäkenä ja hoomoilasena hetken, ja kieltämättä määkän en uskonu heti silmiäni.

Naisväki tuli hetken ihmeteltyään siihen tulokseen, että se oli Maxin tapa näyttää mulle, että kenen bitchi se munkin matte oikeesti on – että unohtasin suosiol nää pomotusasiat meiän kahen väliltä siihen paikkaan. Niin mää sit teinki, enkä koittanut enää seuravalkaan kerral pomotella hyvää kamelia.

Että yhtään murinaa eikä jäykistelyy ei meiän välil tapahtunu, mut viestintää kyl sitten kuitenki senkin eestä. Matte sano et se on mialuusti Maxin bitch, ko Maxi on sen mielest niin ihana. Mää annan sen pitää luulonsa, ko tiiän itte kuitenki paremmin kuka se pomo on.

Hyvää ja nakkirikasta uutta vuotta kaikille plokikameleille – perunasalaatist ei oo niin väliks! Mun suunnitelmiin kuuluu, kuten joka ilta muutenkin, mennä ajois tupsluureille sit ko asiaankuuluva nakkivero on peritty. Toivottavasti raketit ei herätä.

terkuin

Mauri-setä

nukun

Koetupsluurit vuoden vaihdetta varten

Categories: Uncategorized | 15 kommenttia

Artikkelien selaus

15 thoughts on “Viestintää ja vuodenvaihdetta

 1. Peukut sun pomotusyrityksilles, mutta matten housuille pissaaminen saa kyllä silti suurimmat wau-efektit! Siis multa, ei mun mammalta, kuulemma. Mut kylhän me kaikki tiedetään, että sä oot kaikesta huolimatta The Boss!

  Rauhaisat vuodenvaihteet ja nakintuoksuisia tupsluureita!:)

  • joo, siinä oltiin kuulkaa kaikki aikalailla wau-efektissä, ko Maxi otti ja pisti ”viestien”! 🙂 Mahtaa vuoden vaihtumista sullekki, oo varovainen siel rakettisatees, eiks jeh? t. Mauri-setä

 2. Oikein riamullista ja nakkirikasta uutta vuotta sulle ja mattelles! Vähän meitä kyl nauratti toi pissijuttu…

  • Kiitti pojat, samoin teille! Juu, ei se mun mattekaan voinu olla nauramatta tajutessaan, etta joutu nyssit meidan poikien valiseks viestintavalineeksi…. 🙂

 3. Tuo oli kyllä jo korkean tason diplomaattista viestintää. Kunpa kaikki maailman pomot ja bossit osaisivat hoitaa erimielisyytensä samalla tavalla ja kukin paikkansa tietäen. Siis pissimällä oikeaan paikkaan…Fiksuja sällejä ootte molemmat!

  • Juu eiks ollukki, toi Maxi se on kyl kamalan fiksu siina, miten se tommoset tilanteet hoitaa. Siita sais moni ihminenki tosiaan ottaa oppia. Terkkuja Saksanmaalle, t. Mauri-seta

 4. Nonni, viesti meni perille, en kyl tiärä mikä niist ja kenel, mut meni kummiski 😉 Juu, ja tiedetään, että SÄ oot pomo ja matte SUN bitchis, ei siin auta kamelikoirienkaa kenenkää kintuil kust.
  Hyvää ja nakkirikast uut vuat vaa sullekki, Mauri-setä!
  T: Elli Elviira Eloveena

  • Joo Maxi se varmaan halus sanoo etta annas olla jo, senkin virkaintonen nakkiolento. Ja siina se kylla onnistu, koska siihen loppu pomotus. 🙂 Elli pistanpa sulle ny tulee sen kiertavan muiskun vikaa kertaa tana vuonna – jatketaan kierratysta ensi vuoden puolel, eiks jeh? T. Mauri-seta

 5. Aika tyly ilmoitus, mutta Maxi taisi kerralla selittää, kuka on loppujen lopuksi se ”BOSS”. Ei sen sitten enempiä tarttenutkaan kertoilla. Joo täytyy myöntää, että hippasen naurattaa… Mutta saisi olla hyvä koirakaveri joka pissisi minun kintuille. Aika karjaisun voisin päästää… Mojovaa uutta vuotta sinne Espoon puolelle, toivottelevat plokikamelit täältä Porkkalan niemeltä eli M-L ja Ossiainen.

  • Maxi on hyva kaveri, me tykataan matten kans kumpikin siita ihan kamalasti – ja koiranulkoilutusvaatteet on semmosia muutenkin, mitka kestaa lujaa pesua, joten taalla ei siita hermostuttu sen enempaa – lahinna matte vaan sanos etta oppipa taas yhden uuden asian koirien valisesta kommunikaatiosta. 🙂 Terkkuja maailmanlopun metelista, eli taalta Espoosta, t. Mauri-seta

 6. Toivottasti sait nukuttua rakettien räiskeeltä. Mä nukuin kuin tuk… siis mäyräkoira konsanaan.
  Mahtavaa uutta vuotta, Mauri-setä ja Maurin matte! Mirkku muiskauttaa molempia nenänpäähän!<3

 7. Nonni, tätä on sitten tapahtunut muillekin kuin meidän naisihmiselle koirapuistossa. Samankaltaiseen tilanteeseen ollaan meinaan törmätty, että olen ottanut mäyräkoiramaisesti selvää, että mistä on vastapeluri tehty, kiivennyt selkään selvittämään asian oikeaa laitaa ja se vääränrotuinen siinä allani on sitten vähän meinannut vikuroida vastaan. On kumminkin nöyrtynyt sitten viimein. Mutta…mennyt ja lurutellut naisihmiseni kintuille heti kun silmäni on välttänyt.

  Olen käynyt keskustelemassa asiasta uudelleen ja johan on mennyt viesti perille. Sitä joutuu mäyräkoira (ja mäyräkoiran ihminenkin) välillä tilanteisiin jotka saattavat olla ennalta-arvaamattomia. Se meille suotakoon anteeksi 😉

  t. Alphonse, järjestyksenvalvoja ja Nuorempi Konstaapeli

  • Terve Alphonse, ja erityinen moro virkaveljelle. Joo on se vaan kumma ku näitä keskusteluja pitää joidenki kans käydä sillain useempaan otteeseen, ja sittenki hyppivät silmille (= kusevat kintuille). Onneks me mäyräkoirat ollaan sitkeetä sorttia!

 8. No johan oli kosteaa viestintää, mitenköhän siihen suhtautuisi itse jos kohdalle kävisi.

  Hyvää uutta vuotta!

  • Joo Nelli, mun matte on niin gaumeen ihastunu tohon Maxiin että se vaan nauro. En tiiä mitä olis sanonu jos olis ihan vieras koira ollu kyseessä. Ihme porukkaa noi mattet. Hyvää uutta vuotta sinne myös!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: