Tupsluurimaassa

Marraskuu. Ulkona on koko ajan pimeää, märkää ja ällöä. Ruohokin on täynnä kuolleita lehtiä, jotka lilluu tassujen alla limaisina. EI huvita.

Tupsluurimaassa taas on aina kesä. Lämmin ilma, vihreä ruoho ja hyvät kamelit ympärillä. Perhoset lentää ja linnut laulaa, ja uimassa käydään melkein joka päivä.

Matte on pahana kun se sanoo, että mä en suostu liikkumaan marraskuussa ollenkaan. En ymmärrä. Mähän liikun ihan gaumeesti; tupsluurimaassa meillä on välillä semmonen ralli päällä, että tassut räppää ja ja haukku raikaa, kun ajetaan kamelien kanssa riistaa takaa. Päivät sujuu tupsluurimaassa sukkelaan.

Matte nykyään kyllä ymmärtää sen, ettei se heti lähe mua pillit huutaen kiidättämään ell:n luokse sorkittavaksi vain siksi, ettei mua huvita lenkkeillä. Mulla on muuta tekemistä marraskuisin. Mä olen matkalla tupsluurimaassa.

Mukavaa lauantaita kaikille, ja nähdään tupsluurimaassa!

Tupsluurimaassa Mauri-setääkin hymyilyttää

Mainokset
Categories: Uncategorized | 12 kommenttia

Artikkelien selaus

12 thoughts on “Tupsluurimaassa

 1. Juurinkin noin, Mauri-setä, tupsluurimaa on paras paikka, siel on aina käheetä toimintaa ja niitä kameleita joka lähtöön. Jihuu!

  • Niin on pojat, siella vedetaan kannat kattoon ja riekutaan aamunkoittoon – tupsluurimaassa tavataan!

 2. Tupsluurimaassa törmäillään, Mauri-setä! Se on paras paikka näillä säillä! Muiskaus!<3 (Tämän kirjoitti poikkeuksellisesti emäntä, Mirkku on parhaillaan – arvaatko missä? No Tupsluurimaassa tietenkin!:))

  • Hei ny mulle tuli kans kiire takas sinne, jos vaikka paasisin muiskauttamaan sua Mirkku kesken tupsluurien! Tavataan siellä, auringon alla lampimassa!

 3. Kuule, mä oon tainnu nähdä sut tuolla tupsluurimaassa. Itse asiassa, tavataanko taas hetken kuluttua, sama paikka, sama aika? T: Elli

  • Joo Elli, ilmasko olitkin niin tutun oloinen – just alotan matkaa Tupsluurimaahan, kohdataan siella vanhalla paikalla! Tassut kattoon, unta palloon ja suunta kohti Tupsluurimaata, jesh!

 4. Nelli tuossa tekee petiä ja on selvästi kohta tupsluurimassa myös. Pitäkää hauskaa!

  • Mekin tultiin juuri aamulenkilta, ma lahden tasta katsomaan jos loytaisin Nellin, sitten pidetaan kylla taatusti lystia! T. Mauri-seta

 5. Tupsluurimaa on täälläkin kova sana, tassut viuhtoo minkä ehtii ja haukustakin päätellen unessa sattuu ja tapahtuu!:)

  • Juu, siellä riittaa menoa ja meininkia, aina vaan! Toivottavasti tormataan Jalo tupsluurimaassa! T. Mauri-setä

 6. Tupsluurimaa se vasta mainio maa onkin! Joskus siellä ollessaan mäyräkoiraa laulattaa ja pitää kuono kohti korkeuksia ujeltaa menemään…sitten alkaa ihmistä vähän naurattaa ja mäyräkoiraa saattaa nolottaa 😉

  Siellä nähdään, juostaan ja leikitään 🙂

  • Näin on, se on ihan ykkösmatkakohde mulla, erityisesti näin pimeenä vuodenaikana! Siellä nähdään pojat! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggers like this: