Lohdullinen ajatus

Tänään on ollut taas valtavan suuri ikävä Miraa. Törmäsin kuin sattumalta tähän kuvaan – tämä ajatus tuntuu todella lohdulliselta.

 

Mainokset
Categories: Uncategorized | 12 kommenttia

Artikkelien selaus

12 thoughts on “Lohdullinen ajatus

 1. Miten hieno kuva, miten hieno oivallus ❤ Kyllä, munkin mielestä kuvan osoite on koirille se ainut oikea….puhdas ja pyyteetön olento, täynnä rakkautta. Ansaitsevat taivaspaikkansa. Ehdottomasti.

  • laukku

   Sinapa sen sanoit, koira jos kukaan on kylla taivaspaikkansa ansainnut.

 2. Voii miten ihana toi kuva ja niin totta!

  • laukku

   Eiko olekin, olen katsonut tata ikavissani jo monta kertaa tanaan…

 3. Olen miettinyt, että miksi koira on sellainen kuin on. Onko se tosiaankin vartavasten luotu ihmiselle kaveriksi, apuriksi, vahdiksi, auttajaksi? Jotta täysin yksinäinen ihminenkään ei olisi aivan yksin? Mikään muu eläin ei ole ihmisen kamu samalla tavalla kuin koira.
  Taivaspaikkansa on ansainnut, kyllä!

  • laukku

   Koiramme nakee meidat parhaimmillamme ja huonoimmillamme, ja rakastaa siita huolimatta meita aina ehdoitta koko sydammellaan. Miten monesta ihmisesta voi sanoa samaa?

 4. Ja aivan varmasti tuo on totta!<3

 5. Jenkkiblogeissa olen törmännyt myös sanaan Rainbowbridge – Sateenkaarisilta. Kyllä minä haluan ajatella että sitten kun itse kuolen, tapaan rakkaan koirani uudelleen. Taivaassa tai sateenkaarisillalla.

  • laukku

   Se Sateenkaarisiltatarina on myös tosi kaunis ja lohdullinen, siitä tuli joskus itselleni tippa linssiin aikaisemmin jo silloin, kun siihen ei omasta kokemuksesta ollut vielä aihettakaan. Ajatus siitä että vielä kohdataan, antaa kyllä paljon lohtua suuren surun keskellä.

 6. Kaunis ajatus 🙂

  En ymmärtänyt lausahdusta ”koira on ihmisen paras ystävä” ennen kuin Jalo tuli meille. Ikinä, koskaan, milloinkaan en koirattomana osannut kuvitella (vaikka äärimmäisen eläinrakas olenkin), kuinka valtavasti iloa, seuraa ja tukea koira tuo tullessaan. Valitettavasti se toinen puoli on sitten se totuus siitä, että yhteiselo ei jatku ikuisesti, ja pelkkä ajatus siitä saa kyllä kyyneleen silmäkulmaan…

  • laukku

   Minulla on aivan sama juttu, kovin elainrakkaanakaan en voinut ymmartaa kuinka voimakas side omaan koiraan syntyy – ennenkuin omistin koiran itse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggers like this: