Huh hellettä!

Tänä viikonloppuna on täällä pk-seudulla ollutkin tosi lämmintä, ja se yleensä tarkoittaa sitä, että mäyräkoiraa ei juuri lenkkeilyt kiinnosta. Paitsi ne, joilla pääsee joko a) uimaan b) automatkalle tai c) molempiin.

Meillä on tosiaan kävelymatka rantaan, mutta kun tarpeeksi lämmin ilma tulee, niin koirat pitää melkein laittaa suihkuun kotiin tultua, että ne viilenevät lenkin jäljiltä. Noutaja menee usein oma-alotteisesti kesäkuumalla pimeään kylppäriin suihkukoppiin jo valmiiksi odottamaan suihkua 🙂

Mauria kun ei perinteisesti paljon kiellot kiinnosta, niin uimarannallakin yritys rajottaa uimakertoja on lähinnä saanut aikaan ao reaktion….senpä vuoksi koira uikin vielä hihnassa, pelkään meriveden edelleen olevan sen verran viileää, että sieltä voisi pitkän pulikoinnin tuloksena saada vesihännän tms.

"Ptruuu!"

”Ptruu! Nyt ei ikävä kyllä oikein kuulu tänne asti, mitä se emäntä siellä huutelee..”

Mirkun blogissa oli hauska video Mirkkulaisen iltapuuhista, Mauri on myös aina ollut kova petaamaan, ja sillä onkin tosiaan yleensä peittoa ja muuta nukkumapaikalla mihin kaivautua oikein kunnolla. Rutiineihin kuuluu hurja raapiminen tassuilla ja kuonolla pehmusteiden töniminen juuri oikeaan kohtaan.

Välillä Mauri tykkää kaivautua oleilemaan peittojen sekaan kyllä muutenkin, vaikka vaan huilaamaan ja kuivattelemaan kovan uimarupeaman jälkeen. Tänä viikonloppuna siihen on ollut liian lämmin, mutta esimerkiksi sateisena päivänä jälkeen mäyräkoira viihtyy vällyjen alla muutenkin kun vain nukkumaan mennessä.

Välillä on kiva miettiä syntyjä syviä mökillä takkatuleen tuijotellen

Mainokset
Categories: Uncategorized | 4 kommenttia

Artikkelien selaus

4 thoughts on “Huh hellettä!

 1. Meillä harvemmin kumpikaan poijista tykkää nukkua peitoissa, tulee ilmeisesti niin turkasen kuuma, mutta valitettavasti sen sijaan molemmat pitävät sohvatyynyillä sisustamisesta…tekevät niistä petejä ja majoja. Aslan nappaa sohvatyynystä kiinni, heittää sen lattiale, hyppää karmealla tiikerinloikalla sen päälle, tapporavistaa (tämä on tärkeää, jokainen tyyny pitää ehdottomasti tapporavistaa kuoliaaksi) sen ja asettelee osaksi majaansa.

  Ihan parasta on kun Aslan odottelee lattialla suu auki että Alphonse ystävällisesti tiputtaa sohvatyynyt jotka Aslan sitten tapporavistaa taas hengiltä ennen majarakennustalkoita 🙂 Ja siis kyseessä ovat sohvan selkänojatyynyt, eivät mitään koristetyynyt…antakaa mun kaikki kestää… 😉

  Tuo kuva Maurista pyyhkeen sisällä, tuleen filosofisesti tuijotellen, on niin hurmaava ja jotenkin niin tyypillistä mäyräkoiraa 🙂

  • laukku

   Teilläpä onkin siellä varsinaiset Kissalan pojat keppostelemassa – vai olisiko tässä tapauksessa korrektimpi sanoa että Koiralan pojat 🙂 Maurissa on ollut tuo filosofin piirre ihan pennusta asti, ja iän myötä se tietty vaan korostuu kun koira on rauhoittunut muutenkin.

 2. Oi Mauri, sä olet ihana! Varsinkin tuo ”mietteliäs mäyräkoira”-kuva sykähdyttää sydäntä.

  • laukku

   Kiitti Mirkku, ja samat sulle, oot semmonen söpöliini että! Tuossa jo Marialle kommentoinkin että Mauri on ollut pienestä asti vähän mietiskelyyn taipuvainen, se on kieltämättä aika liikkisen oloinen ihmetellessään itsekseen elämää 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

%d bloggers like this: