Johan nyt on markkinat!

Mäyräkoiralle on ollut ”hiukan” vaikea uskoa, että koska suussa on tikkejä, niin kaikki kova purtava on kielletty -mukaanluettuna päivittäiset hammastikut, jotka on tavattu nauttia illallisen jälkeen.

Koska saavutetuista eduista ei ole tässä talossa tapana luopua taikka tinkiä, on tällä viikolla emäntä saanut koirien iltaruoan jälkeen ensiksi osakseen kivenkovaa tuijotusta ja sanatonta guilt trippiä:

Mää tuijotan sut nainen kumoon, jos ei tipu hammastikkua ja sassiin, niin totta kun nimeni on mäyräkoira.

Mäyräkoira on epäuskoinen; alkaako piika dementoitumaan, kun ei tajua että hammastikut on vielä saamatta?!?

Kun teräksenkova tuijotus ei  sohvalla istuvaan omistajaan tehoa, otetaan käyttöön äänitehosteet: ”Hmmm…” ”HMMMMM!!” (tässä vaiheessa äänenkäyttöä tehostetaan tarvittaessa tönäisemällä dementikkoa tassulla jalkaan).

Komennon jäätyä vailla vastakaikua (tai mäyräkoiran saatua vastaukseksi ”ei sulle voi nyt tikkuja antaa, kun ell kielsi” -tyylisiä täysin päättömiä tekosyitä), otetaan käyttöön vaihtoehtoisesti lattialle kyljelleen heittäytyminen, jossa sitten huokaillaan värisevällä äänellä tyyliin ”mitään pahaa en oo koskaan tehnyt ja tää on sitten palkkana”, tai sitten söpöstely:

"Pusi pusi täti, stikkaa tikku"

Koska emäntä yrittää edelleen pysyä kovana, päättyy episodi yleensä mäyräkoiran osalta murjotukseen, jota höystää epämääräiset uhkailut kiireellisestä hätäpuhelusta Pelastakaa Mäyräkoirat ry:lle.

"Kyllä ne siellä Pelastakaa Mäyräkoirat ry:ssä kauhistuvat, kun kuulevat miten täällä mäyräkoiraa kohdellaan..."

Tätä mäyräkoiran painajaista tietysti vielä lisää se, että samaan aikaan jatkuu tinkimätön nakkiolennon laihdutuskuuri. Ensimmäisen kuukauden aikana tulos oli -800 gr ja tästä intoutuneena emäntä on päättänyt kivenkovaan jatkaa kuuria.  Semmonen pikku detalji tietysti Maurin mielestä on tässä(kin) asiassa täysin unohtunut, että mäyräkoiraa ei ole moisesta kuurista alunperinkään konsultoitu ollenkaan.

Toimitus pyytää anteeksi kuvien kehnoa laatua; ne on otettu kännykällä, koska viimeistään tässä vaiheessa jo muutenkin kameraa inhoava koira olisi kääntänyt linssiä kohti sen osan itsestään, mihin ”ei aurinko paista”.

Mainokset
Categories: Uncategorized | 2 kommenttia

Artikkelien selaus

2 thoughts on “Johan nyt on markkinat!

  1. Keh heh, kyl sä Mauri hanskaat nää hommat! Respektii sulle. Kato ny mäkin voin uhata/vedota tohon Pelastakaa Mäyräkoirat ry:hyn ;D

    • laukku

      Kiitti Kamu! Joo sain vinkin tuosta ry:stä sukulaispojalta pk-kaniinilta Tarmolta vuosia sitten, Tarmolle oli kasvattajan luona tätikoirat kuiskutelleet tästä paikasta viimeisenä hätävarana – ja hyvin on kuule toiminut; tulee täti-ihmiselle heti vähän tutinaa punttiin (ainakin siis minun mielestäni) t. Mauri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggers like this: