Sisko ja sen veli

Jottei meitä päästä syyttämään syrjinnästä, on lienee paikallaan esitellä myös mäyräkoiran perheessä asuva toinen koira. Mira on huhtikuussa 8-vuotta täyttävä vanhaneiti, merkkiä sileäkarvainen noutaja.

Miraa voisi luonnehtia sanoilla ADHD Extraordinnaire, se rakastaa yli kaiken ihmisiä mutta muut koirat on sille enempi tai vähempi samantekeviä – ainakin niin kauan kun eivät tunge samalle ruokakupille….Miran rooli laumassa on yleensä olla hälyytyksen tekijä; se haukahtaa kerran ja tämä yleensä riittääkin siihen, että Mäyräkoira ryntää paikalle Ritari Rohkean haarniskassaan ja aloittaa hurjan haukun varmuuden vuoksi joka suuntaan.

Kun kirjoitan noutajasta Maurin siskona, tämä todellakin pitää paikkaansa siinä mielessä, että niiden välillä ei ole koskaan ollut mitään romanttista – Mauri koitti kerran nuorempana viritellä ”jotain”, mutta yritys päättyi mäyräkoiran kannalta nolosti siihen, että Mira heitti mäyräkoiran selälleen ja piti siinä juuri sen kriittiset 20s. tehden täten selväksi, että ”ajoittaisia suukkoja lukuunottamatta mitään ei tipu. Eikä tule koskaan tippumaankaan”.

Fiksuna miehenä mäyräkoira ymmärsi viestin kerrasta.

Sisko ja sen veli
Mainokset
Categories: Uncategorized | 2 kommenttia

Artikkelien selaus

2 thoughts on “Sisko ja sen veli

  1. Sul on kaunis sisko. Teit on sitten niiku komee ja kaunis kimpassa. Mul ei oo siskoo eikä kyl veljeekään. Tääl könnään noitten ihmisvanhuksien kaa, mutta onneks Inkku käy välillä vilistämässä meijän pihapiirissä.

    • laukku

      Kiitos Myrsky, kaunishan se on mutta niinkuin sulle taannoin kommentoin, noi naiset on vähän erikoisia – tämä sisko on niin kuin Inkku siinä, että se juoksee aina kovempaa ja syö kaikki munkin luut, jos ei olla tarkkana. Herrasmiehenä tietty annan sen syödäkin – sitä paitsi jos se suuttuu niin siitä on oksat pois. Niinkuin naisten kanssa kuulema aina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

%d bloggers like this: